gitaar FOLK  AT  HOME
Huiskamerconcerten in Tilburg
viool

Nieuws:

                                      Click here for English version                  Click here for nieuws-archief


Beste allemaal!!

Zo....het 50e huisconcert zit erop en wat was het een topavond gisteren!! Een absoluut "full house", Babes in the Grass in full swing, echtgenoten (Mabes haha) die ook meespeelden bij een aantal nummers, hapjes, drankjes, zelfs cadeautjes voor ons en een geweldige groep "handen uit de mouwenstekers". En bovenal een geweldig enthousiast publiek met ouwe getrouwen, maar ook weer met nieuwkomers!! De sfeer was werkelijk formidabel! Dank aan iedereen die ons tot zover gebracht heeft en aan al die mensen die ons een warm hart toe blijven dragen!! Geweldig!! U kunt deze week de foto's terugkijken, daar wordt op dit moment hard aan gewerkt, en eventueel wat filmpjes.

En dan gaan we nu dus direct door met het volgende concert! Over 6 weken precies, op zondagmiddag 5 november 2023 (let op: míddag), komt de Gerry Colvin Band terug naar ons huis. De énige band tot zoverre, die we direct na hun vorige optreden alweer geboekt hadden voor dit jaar! En dat terwijl ze bij het eerste concert een aantal jaren geleden, niet eens compleet waren! We gaan er wéér een feestje van maken.

De singer-songwriter Gerry Colvin heeft een lange staat van dienst en is een in Engeland geboren muzikale duizendpoot.Hij heeft in Nashville gewoond en gewerkt , met Status Quo gespeeld, allerlei muzikale samenwerkingen gehad in allerlei soorten bands met verschillende muziekstijlen. Country and Western, folk, indie, americana, jazz, noem maar op, hij is van alle markten thuis. Ook heeft hij aan standup comedy gedaan in een dubbelact met MacKenzie Crook, heeft hij filmmuziek geschreven en samengewerkt met Alison Moyet. Hij komt knettergek, maar zeer enthousiast over, heeft een ongelooflijk gevoel voor humor, schrijft prachtige liedjes en is ook nog eens een echte protestzanger, betrokken bij het wereldgebeuren. Daarbij straalt hij voortdurend uit dat hij een enorm plezier in zijn werk heeft. Het is bijna onmogelijk om deze artiest goed te beschrijven, daarom hier maar een stukje uit een recensie om u een idee te geven: "How do I explain the phenomenon that is Gerry Colvin? Humorous – yes. Talented musician – yes. Excellent songwriter – yes. Okay so he is accompanied by two other talented musicians; Lyndon Webb on Mandolin and Guitar; Trish Feelan on accordion. Together they are excellent but as happened several times throughout the evening each one of them supported Gerry singly and created a whole different feel to the music again.

Gerry Colvin Band
Hij wordt dus bijgestaan door Lyndon Webb, die zowel op gitaar begeleidt als de (bas)mandoline bespeelt en Trish Feelan op accordeon. Ook zeer getalenteerde en doorgewinterde muzikanten! Met zijn drieën staan zij garant voor geweldig entertainment en prachtige muziek!

Hoewel de aanmeldingen voor het concert van Babes in the Grass laat op gang kwamen, liep het uiteindelijk storm, dus.....wacht niet te lang met reserveren!! Wij hopen uiteraard weer op een full house!

Zoals altijd blijven we hopen op een sessie achteraf. Tot nu toe blijkt dat mensen te verlegen zijn om uit zichzelf te beginnen met muziek maken, of zelfs te verlegen om hun instrument mee te brengen, maar écht: het wordt enorm op prijs gesteld als u nog wilt blijven hangen om samen muziek te maken. Dit keer zal dat dan ná de soep met broodje kunnen gebeuren, want de avond is nog jong dan!! Wij hebben het zelf meestal te druk om meteen met een sessie te beginnen, dus als iemand anders het initiatief neemt, wordt dat ontzettend gewaardeerd!!

En nogmaals: geeft u bij reservering alsjeblieft aan of u mee wilt genieten van de soep en het broodje!

Hopelijk zien we weer velen van u op zondagmiddag 5 november!

Onder de knop "Foto's" kunt u de foto's vinden van alle voorgaande concerten.

Er liggen op dit moment dus nog 3 concerten vast, waarvan u de data kunt vinden onder de knop "Agenda"

Wilt u onze nieuwsbrieven en uitnodigingen voor de huisconcerten automatisch ontvangen, klik dan hier om op onze verzendlijst te worden opgenomen.

Wilt u eerst iets van Gerry Colvin Band horen, ga dan naar "Media". De site opent met muziek van de komende band en onder de knop "Media" kunt u ook van eerdere concerten horen en zien hoe geweldig goed en leuk "onze muzikanten" zijn.

We hopen dat we weer op velen van u mogen rekenen. Twijfel niet: het wordt weer écht goed!