gitaar FOLK  AT  HOME
Huiskamerconcerten in Tilburg
viool

Nieuws:

                                      Click here for English version                  Click here for nieuws-archief


Vijf dagen geleden is het intussen dat we ons tweede najaarsconcert hadden van Folk At Home. Afgelopen zaterdag speelden Other roads in onze huiskamer en wat was het - ondanks het veel te lage bezoekersaantal- weer een geweldig leuke avond!! Iedereen die er was, heeft genoten en ook de band zelf was enthousiast en opgetogen.

Wát een leuk publiek zijn jullie toch!!! Zó enthousiast in het meezingen en meedoen, zó complimenteus en respectvol naar de artiesten toe, zó behulpzaam naar óns, de organisatie, toe! Echt geweldig. We zijn zó blij met jullie. Dank voor alle hulp bij het afwassen Hugo, Corry en Mia. Dank Annique en Ralf voor jullie nooit aflatende ijver, dank Bart voor al je hulp met filmpjes en loterij, dank Marcelle voor de foto's, dank aan het publiek voor het zo netjes mogelijk houden van mijn huis, kortom.....zonder jullie allemaal konden we dit niet volhouden!!

Dit concert is AFGELAST.

Het volgende huisconcert van Folk At Home in Tilburg op donderdag 23 maart 2023 zal verzorgd worden door een vrij "jonge" band, bestaande uit drie doorgewinterde muzikanten uit de Engelse en Schotse folkscene.
The Mile Roses bestaat uit drie singer/songwriters, die elk hun eigen authentieke bijdrage leveren aan de sound van deze geweldige band.

The Mile Roses (Kari, Kate and Simon) 2018 (voor nieuws)

Kate Bramley : violiste, zangeres en componist, in Noord-Engeland bekend als soliste, theatermaakster en lid van de band The Bad Pennies.
Simon Haworth: gitarist, bassist, ook zanger en componist, voormalig lid van The Bad Pennies en
Kari Macleod : violiste, en dus ook componist en zangeres.

Samen brengen zij een programma vol eigentijdse folk, soms wat Americana, soms wat country, soms traditioneel, maar altijd met een prachtig harmonieus samenspel op verschillende instrumenten en altijd met een verrassende samenzang van drie prima bij elkaar passende stemmen. Kortom: het wordt weer een feestje bij Folk At Home!!

Kom dus meegenieten! En reserveer tijdig een plaatsje via 06-12146455 óf mail naar hanneke@folkathome.nl

Onder de knop "Foto's" kunt u de foto's vinden van alle voorgaande concerten.

Er liggen op dit moment dus nog 2 concerten vast, waarvan u de data kunt vinden onder de knop "Agenda"

Wilt u onze nieuwsbrieven en uitnodigingen voor de huisconcerten automatisch ontvangen, klik dan hier om op onze verzendlijst te worden opgenomen.

Wilt u eerst iets van the Mile Roses horen, ga dan naar "Media". De site opent met muziek van de komende band en onder de knop "Media" kunt u ook van eerdere concerten horen en zien hoe geweldig goed en leuk "onze muzikanten" zijn.

Wilt u na afloop van het concert zelf ook iets spelen of zingen, breng dan gerust uw instrument en/of stem mee en blijf gezellig nog wat "hangen"!

We hopen dat we weer op velen van u mogen rekenen. Twijfel niet: het wordt weer écht goed!