gitaar FOLK  AT  HOME
Huiskamerconcerten in Tilburg
viool

Nieuws:

                                      Click here for English version                  Click here for nieuws-archief

Na een spetterend optreden op 11 november 2017 door The Jigantics gaan we met dubbel zoveel plezier verder met onze serie huisconcerten! Op zaterdag 17 februari 2018 zal het Engelse duo Kathryn Roberts and Sean Lakeman een geweldig optreden komen verzorgen bij Folk At Home.

Kathryn Roberts & Sean Lakeman (voor nieuws).jpg

Kathryn Roberts en Sean Lakeman hebben zichzelf al lang bewezen als een van de meest succesvolle duo's van de Britse folk scene.
Tweemaal winnaars van de BBC Radio 2 Folk Award voor Beste Duo - 2016 en 2013 - de intimiteit van het paar en de kracht van passie op het podium hebben hen vele fans en een benijdenswaardige reputatie opgeleverd als 'Songwriters par excellence'- (froots), waarbij de zeer gevarieerde originele liedjes onderwerpen behandelen als slechte zeemeerminnen, Noorse legendes en een eenzame walvis.

Na hun laatste twee zeer geprezen albums 'Tomorrow Will Follow Today' en 'Hidden People' kunnen fans van folk en akoestische muziek zich alleen afvragen waar dit leidende paar als volgende mee zal komen.

Met een geschiedenis van meer dan 20 jaar muziek maken, met onder andere Seth Lakeman, Cara Dillon, Levellers, Kate Rusby en Show of Hands, hebben Kathryn Roberts en Sean Lakeman zich geconsolideerd als steunpilaren van de moderne Britse folk. Zij krijgen laaiende recensies, wr ze ook spelen! Zoals bijvoorbeeld:

Kathryn Roberts' smoky, assertive vocals are a tasty feast for listeners craving music that requires a sharp mind and an open heart.
      Billboard Magazine

f:

"As a guitarist, producer and co-songwriter, Sean Lakeman is one of the unsung heroes of modern British Folk"
      MOJO Magazine

Onder de knop "Media" kunt u vast een voorproefje horen van de muziek van Kathryn Roberts en Sean Lakeman.

Wij kijken enorm naar dit concert uit en zouden het leuk vinden u op 17 februari 2018 te mogen begroeten!

Onder de knop "Foto's" kunt u de foto's vinden van alle voorgaande concerten.

Er liggen op dit moment dus nog 7 concerten vast, waarvan u de data kunt vinden onder de knop "Agenda"

Daarom: zet de datum 17 februari 2018 in uw agenda, zorg ervoor dat er niets anders tussen komt op die datum, reserveer via deze site en verzeker u van de beste zitplaatsen!!

Zoals gebruikelijk vinden wij het heerlijk om na afloop van het concert een sessie te houden, dus bespeelt u een instrument neem dat dan mee of zingt u liever blijf dan alstublieft zolang als u wilt.

Wilt u mr informatie over het "hoe en wat" van onze concerten en wilt u onze nieuwsbrieven en uitnodigingen voor de huisconcerten automatisch ontvangen, klik dan hier om op onze verzendlijst te worden opgenomen.