gitaar FOLK  AT  HOME
Huiskamerconcerten in Tilburg
viool

Nieuws:

                                      Click here for English version                  Click here for nieuws-archief

Het 31e huisconcert van Folk At Home was vrijdag 6 april jongstleden weer een enorm succes. De muzikanten van
West of Eden wisten de huiskamer te vullen met aanstekelijke verhalen, prachtige songs, een hele mooie stem en daarbij wisten ze het publiek aan het meezingen te krijgen bij de wat meer uptempo songs en doodstil te krijgen bij prachtige ballades. Kortom: het was weer een fantastische avond.

En dan nu het volgende concert van Folk At Home! Op zaterdag 9 juni 2018 ontvangen we het Engelse duo Steve Hicks and Lyn Goulbourn in onze huiskamer. De muziek die Steve en Lynn maken wordt gekenmerkt door pure akoestische tonen, reflectieve teksten, goed gemaakte arrangementen en ingewikkeld, complex gitaarwerk. Terwijl de genres divers zijn, is er geen compromis in kwaliteit en worden hun live uitvoeringen afgewisseld met boeiende anekdotes en humor.

Lyn Goulbourn & Steve Hicks (voor nieuws).jpg

Steve was 13 toen hij gitaar begon te spelen. Zijn eerste onderwijs was in het klassieke genre en later studeerde hij fingerstyle jazzgitaar bij Duck Baker. Tegenwoordig kun je van Steve verwachten dat hij, schijnbaar moeiteloos, klassieke ragtime, jazz, blues, Keltische, vroege en moderne klassieke stukken swing zal spelen... allemaal met een gemak dat je betoverd zal achterlaten!

Hoewel Lynn geen formele opleiding heeft genoten, is zingen een passie gedurende haar hele leven geweest en meer recentelijk heeft ze genoten van het bijwonen van vocale en uitdagende harmonie workshops in Cumbria en Shropshire, geleid en geïnspireerd door Maddy Prior en Abbie Lathe.

Onder de knop "Media" kunt u vast een voorproefje horen van hun muziek

Wij kijken enorm naar dit concert uit en zouden het leuk vinden u op 9 juni 2018 te mogen begroeten!

Onder de knop "Foto's" kunt u de foto's vinden van alle voorgaande concerten.

Er liggen op dit moment dus nog 6 concerten vast, waarvan u de data kunt vinden onder de knop "Agenda"

Daarom: zet de datum 9 juni 2018 in uw agenda, zorg ervoor dat er niets anders tussen komt op die datum, reserveer via deze site en verzeker u van de beste zitplaatsen!!

Zoals gebruikelijk vinden wij het heerlijk om na afloop van het concert een sessie te houden, dus bespeelt u een instrument neem dat dan mee of zingt u liever blijf dan alstublieft zolang als u wilt.

Wilt u méér informatie over het "hoe en wat" van onze concerten en wilt u onze nieuwsbrieven en uitnodigingen voor de huisconcerten automatisch ontvangen, klik dan hier om op onze verzendlijst te worden opgenomen.