gitaar FOLK  AT  HOME
Huiskamerconcerten in Tilburg
viool

Nieuws:

                                      Click here for English version                  Click here for nieuws-archief

Het nieuwe kalenderjaar wordt voor Folk At Home geopend op zaterdag 9 februari 2019.
Wij zijn er als organisatie bijzonder blij mee en trots op dat de bekende Engelse singer/songwriter Jez Lowe op die datum opnieuw in onze huiskamer komt optreden. Jez Lowe is een Noord-Engelse folkartiest, die bovenaan ons lijstje stond van "die willen we graag nog eens hebben"! Wij hebben hem een aantal keren live op zien treden en weten dat hij garant staat voor een avondje mooie, maar ook humoristische en speelse muziek en verhalen.

Jez Lowe (voor nieuws).jpg


In 2015 is Jez in twee categorieŽn genomineerd geweest voor de BBC Folk Awards; vele van zijn songs worden door andere artiesten gecoverd, bijvoorbeeld door Fairport Convention en The Dubliners; hij heeft voor de BBC de muziek geschreven bij documentaires over het leven van de mijnwerkers in het noorden van Engeland en het sluiten van de mijnen daar en voor de prijswinnende BBC 2 serie The Radio Ballads componeert hij nog steeds.
Jez schrijft over Šlles wat hem bezighoudt: het al genoemde mijnwerkersleven, maar ook maatschappelijke situaties, relaties met en tussen mensen van allerlei kunnen, het dagelijks leven en overdenkingen over dat leven. Hij is een van de meest geboekte artiesten van de UK.
Ook in het komende kalenderjaar heeft hij tournees gepland staan door Amerika, AustraliŽ, Canada en dus ook Nederland! Hoewel Jez regelmatig tournees en concerten doet met zijn band The Bad Pennies, zal hij in Nederland solo optreden. Jez speelt vaak en graag akoestisch en begeleidt zichzelf (linkshandig) op gitaar, mandoline, ukelele, mondharmonica en banjo.

Onder de knop "Media" kunt u zijn typische, altijd herkenbare stem beluisteren in een drietal nummers van hem.
We kijken enorm naar zijn komst uit!! Dus zorg dat u erbij bent!

Onder de knop "Foto's" kunt u de foto's vinden van alle voorgaande concerten.

Er liggen op dit moment dus nog 5 concerten vast, waarvan u de data kunt vinden onder de knop "Agenda"

Wilt u onze nieuwsbrieven en uitnodigingen voor de huisconcerten automatisch ontvangen, klik dan hier om op onze verzendlijst te worden opgenomen.