gitaar FOLK  AT  HOME
Huiskamerconcerten in Tilburg
viool

Nieuws:

                                      Click here for English version                  Klik hier om naar Nieuws-archief te gaan

De eerste 26 concerten van Folk At Home zitten erop!! Maar we gaan gewoon door natuurlijk:
op vrijdag 23 juni 2017 komt de Canadese Singer/Songwriter Dan McKinnon bij ons in de huiskamer een bijzonder concert verzorgen.
Dan McKinnon (voor Nieuws).jpg

Dan McKinnon is een uit Nova Scotia afkomstige singer/songwriter die, benvloed door de verhalen over vroeger die zijn grootmoeder tijdens zijn jeugd vertelde, zich ontwikkeld heeft tot een ware troubadour! Hij is een verteller pur sang met een groot gevoel voor humor en een lach die iedereen verwarmt! Met een overvloed aan zelfgeschreven songs over de historie van zijn land, over het leven op zee, over datgene wat een mens beroert, over het oorlogsleven en over de liefde, weet Dan al meer dan dertig jaar alle harten te raken.

Oorspronkelijk begonnen als hoornist, ontwikkelde hij zich later tot een geweldige gitarist met een bijzonder mooie zangstem. Zijn grootste stimulans om zich met folk muziek bezig te houden was de beroemde Stan Rogers van wie hij in 1979 diep onder de indruk raakte.

Hij was als "busker", straatartiest, meer dan dertien jaar te vinden in het centrum van Halifax en had al 4 cd's uitgebracht, toen hij "ontdekt" werd door een muziekproducent en binnen korte tijd werd zijn vijfde cd 'Fields of Dreams and Glory' een enorm succes in allerlei landen en werd 74 weken op een rij op diverse radiostations gespeeld!

Dan toert elk jaar door de UK, maar dit jaar komt hij dus ook, speciaal voor Folk at Home, naar Nederland. Kom meegenieten van deze bijzondere artiest!

Onder de knop "Media" kunt u vast een voorproefje horen van de muziek van Dan McKinnon.

Wij kijken enorm naar dit concert uit en zouden het leuk vinden u op 23 juni 2017 te mogen begroeten!

Onder de knop "Foto's" kunt u de foto's vinden van alle voorgaande concerten.

Er liggen op dit moment dus nog 5 concerten vast, waarvan u de data kunt vinden onder de knop "Agenda"

Daarom: zet de datum 23 juni 2017 in uw agenda, zorg ervoor dat er niets anders tussen komt op die datum, reserveer via deze site en verzeker u van de beste zitplaatsen!!

Zoals gebruikelijk vinden wij het heerlijk om na afloop van het concert een sessie te houden, dus bespeelt u een instrument neem dat dan mee of zingt u liever blijf dan alstublieft zolang als u wilt.

Wilt u mr informatie over het "hoe en wat" van onze concerten en wilt u onze nieuwsbrieven en uitnodigingen voor de huisconcerten automatisch ontvangen, klik dan hier om op onze verzendlijst te worden opgenomen.