gitaar FOLK  AT  HOME
Huiskamerconcerten in Tilburg
viool

Nieuws:

                                      Click here for English version                  Click here for nieuws-archief

Dat was het dan! Het seizoen 2017-2018 zit er voor Folk at Home weer op. En wát voor een seizoen!! Wat hebben we een serie leuke concerten gehad:

eerst Brian Willoughby en Cathryn Craig, het duo waarbij ik ineens in de huiskamer met tranen in mijn ogen dacht: Jéétje...ik heb hier mensen in mijn huis die met Paul McCartney en Mary Hopkin hebben gewerkt!

Toen in november The Jigantics, die énorme band van 6 geweldige mensen die het allemaal een uitdaging vonden om nu eens akoestisch te spelen.

In februari waren het Kathryn Roberts en Sean Lakeman die een fantastische avond neerzetten; twee mensen uit geweldig muzikale families, met heel eigen en modernere folkmuziek.

In april hadden we wéér zo'n grote band: West of Eden uit Zweden. Ook alweer zo'n enorm leuke avond van enorm hoge kwaliteit.

En dan last but not least vorige week het duo Steve Hicks en Lynn Goulbourn. Híj een fenomenale gitarist waar het hele publiek van onder de indruk was, zij een humoristische dame, die ook heel goed op de gitaar overweg kon en mooie, maar ook humorvolle liedjes ten gehore bracht. Samen hebben ze ons weer een onvergetelijke avond bezorgd!

En dan u.....het publiek! Wat zijn we blíj met jullie! Drie van de 5 concerten waren óvervol, met zelfs een wachtlijst. Eén concert was heel goed gevuld en alleen bij het laatste concert was de kamer helaas maar halfvol. Maar al met al hebben jullie, luisteraars, ons dit jaar geweldig op de been gehouden. Wat fijn dat zóveel mensen onze concerten nog steeds waarderen en met regelmaat bezoeken. We zijn u enorm dankbaar! Dankzij u kunnen we hier nog mee doorgaan. Dus blijf komen alsjeblieft!!

Folk at Home gaat nu even met zomerreces. Maar niet voordat we u de data van de eerstkomende concerten nog even onder de neus hebben gewreven! De officiële uitnodiging voor het eerstvolgende concert zal dit jaar door omstandigheden vrij laat komen, dus schrijf de data vast op!!

Zaterdag 6 oktober 2018 verwachten we onze "man van het eerste uur" Anthony John Clarke. Een in Ierland geboren singer/songwriter, die zijn publiek al in de eerste twee zinnen van zijn optreden om zijn vingers gewonden krijgt en héél mooie muziek brengt! Hij is de gast geweest die ons állereerste huisconcert heeft verzorgd en daarbij de lat voor alle volgende artiesten héél hoog heeft gelegd! De eerste stoelen zijn voor dit concert al gereserveerd!

Donderdag (let op!!) 22 november 2018 komt onze "huisband" Other Roads terug in onze kamer. Wie deze band al eens gehoord heeft, zal nú meteen ongetwijfeld kaartjes willen reserveren. Deze uit Engeland afkomstige band, met een Schotse violist, is absoluut fantastisch. De reden dat zij op donderdag komen is heel simpel: ze zijn zó goed dat ik ze in het weekend niet zou kunnen betalen!! 't Is maar dat u het weet!

Zaterdag 9 februari 2019 komt mijn "idool" Jez Lowe nogmaals bij ons. De man van de práchtige songs en verhalen uit de mijnstreek, de man waar ikzelf ook songs van wil zingen en waar ik uren naar kan luisteren.

Ja, ik weet het....we hebben dit jaar dríe terugkerende gasten. Maar intussen hebben we in ons publiek zoveel nieuwe gezichten erbij gekregen, dat we het risico durfden nemen. En de "ouwe" gezichten, weten hoe goed onze artiesten altijd zijn!

Reserveren kan dus vanaf nu al!

Rest mij alleen nog iedereen een fijne zomer toe te wensen, al dan niet in Nederland. Voor wie weggaat: goede reis en veilige thuiskomst. We hopen jullie allemaal weer in goede gezondheid terug te zien in oktober!! Tot dán!

Onder de knop "Media" kunt u vast een voorproefje horen van de muziek van Anthony John Clarke.

Wij kijken enorm naar dit concert uit en zouden het leuk vinden u op 6 oktober 2018 te mogen begroeten!

Onder de knop "Foto's" kunt u de foto's vinden van alle voorgaande concerten.

Er liggen op dit moment dus nog 6 concerten vast, waarvan u de data kunt vinden onder de knop "Agenda"

Daarom: zet de datum 6 oktober 2018 in uw agenda, zorg ervoor dat er niets anders tussen komt op die datum, reserveer via deze site en verzeker u van de beste zitplaatsen!!

Zoals gebruikelijk vinden wij het heerlijk om na afloop van het concert een sessie te houden, dus bespeelt u een instrument neem dat dan mee of zingt u liever blijf dan alstublieft zolang als u wilt.

Wilt u méér informatie over het "hoe en wat" van onze concerten en wilt u onze nieuwsbrieven en uitnodigingen voor de huisconcerten automatisch ontvangen, klik dan hier om op onze verzendlijst te worden opgenomen.