gitaar FOLK  AT  HOME
Huiskamerconcerten in Tilburg
viool

Reviews

Wij zouden het zeer op prijs stellen als u hieronder uw mening over onze huisconcerten zou willen geven. Hoe vond u de artiesten? Zijn er misschien zaken die volgens u anders moeten worden aangepakt. Wij staan open voor al uw ideen.

(We would greatly appreciate it if you would send your opinion about our house concerts. How did you like the artists? Are there things you think should be handeled in a different way? We are open to your ideas).

Klik hier om uw mening te geven (Click here to give your opinion)

Rob Schrauwen 17-11-2017 19:08
The Jigantics, ja wederom erg genoten. Een ruime formatie met een aantrekkelijk repertoire. En aardige verhalen er om heen en heerlijke muziek. En deze keer een gezellige en goeie sessie achteraf met een lekkere grote club mensen. Kers op de taart. Hanneke, Arie en Annique bedankt voor de geweldige organisatie en de gastvrije ontvangst. Tot ziens op 17 februari a.s.
Hanneke Janissen 14-11-2017 11:11
Wat een fantastisch huisconcert hebben we achter de rug met The Jigantics.....ik loop nog te stuiteren! Wt een pret, wt een vakkundigheid, wt een hoop mooie muziek en voorl wt een aardige mensen! Het was genieten van het begin tot het eind!
Peter-Brigitte van Tongeren 12-11-2017 23:59
Wat jammer nou, dat wij niet musiceren! Wat was het toch een gezellige avond!
Hanneke Janissen 12-11-2017 23:57
The Jigantics have left the building.....gosh it's quiet here....miss them already!
We had an absolute blast yesterday evening. What a concert!
Thanks Martin Fitzgibbon, Keith Thompson, Barbara Granger, Mark Cole, Lyndon Webb, Rick Edwards and Sarah Kelly! Love you guys!
Hanneke Janissen 12-11-2017 23:53
Thank you so much for an amazing house concert! You're stars!
Leo Vogels 12-11-2017 12:16
It was a very attractive evening with "the Jigantics". They really bring music to life. Good and nice performance combined with a warm entertainment.
Thanks for this music experience, success with your tour and future performances.
Rob Schrauwen 10-10-2017 16:05
Cathryn Craig & Brian Willoughby. Een verrassend leuke avond. Met prachtige zang van Cathryn en virtuoos gitaarspel van Brian. Mooi om te horen over hun muzikale levensloop, en de samenwerking met een aantal grote artiesten. "Those were the days". En ruimte voor onze vragen en gevatte antwoorden van Cathryn en Brian. Afsluiting met een gezellige jam-sessie. Allemaal zeer de moeite waard. Ik zie uit naar 11 november a.s.
Jos Foekema 10-10-2017 16:01
Ook wij hebben genoten van het concert gegeven door Cathryn Craig & Brian Willoughby. De aparte stem van Cathryn, en de gitaar van Brian die doet denken aan het gitaarspel van Michael Grand en Doug Mcleod. Het was geweldig.
Wij willen graag weer 2 plaatsen reserveren voor het concert van de Jigantics op 11 november 2017, wij kijken er naar uit.
Elise 10-10-2017 15:58
Wat hebben we genoten afgelopen weekend. Prachtige gitaarspel, geweldige zangstem, ontroerende lyrics, mooie verhalen, lekkere hapjes, leuke mensen, veel gezelligheid, samen zingen... Bedankt! Smaakt naar meer.
Hanneke Janissen 10-10-2017 15:30
We just waved goodbye to two lovely, genuinly kind, fantastic people!! Brian Willoughby and Cathryn Craig: thank you so, so much for a marvellous opening of our new season! What a wonderful night was had by ll, literally ll! And what a smashing weekend afterwards. We cannot thank you enough! Hope to see you soon! Lots of love and hugs, safe journey home!
Hanneke Janissen 08-10-2017 02:00
Tjongejonge.....wat hebben we een leuke avond gehad gisteren met Brian Willoughby en Cathryn Craig!! Ik denk dat ik namens alle aanwezigen spreek, als ik zeg dat het een geweldige opening van een nieuw seizoen Folk at Home is geweest met fantastisch gitaarspel van Brian, mooi gezongen songs van Cathryn, fijne verhalen en vooral een geweldige sympathieke uitstraling van twee enthousiaste artiesten! En ook nog een gezellige sessie achteraf. Voor herhaling vatbaar!!
Lucy en Kees 11-04-2017 14:55
Verrassende avond met Green Matthews. Bijzondere instrumenten zoals het snaar instrument de Mandocello , een heel bijzonder blaasinstrument (voorganger van de hobo) waarvan ik de naam even kwijt ben en een Engelse doedelzak.

Al met al een bijzondere avond. Alweer!
Hanneke Janissen 10-04-2017 01:01
And what an evening we had! Thank you again Sophie and Chris Green. We had a lovely 26th concert at Folk at Home!
Wim Krijbolder 18-02-2017 21:52
Hoe dan ook weer een geweldige avond bij jullie gehad! Bedankt voor dit mooie initiatief!
Hanneke Janissen 19-11-2016 13:21
My my....what a great house concert we had last night! Our first lustrum celebrated in a really splendid way with Kip Winter and Dave Wilson, alias Winter/Wilson. Not a full house but a really nice and attentive and afterwards very happy and content audience. Wonderful music and songs, lots of jokes and laughs and giggles, nice stories and humour and interaction. And of course the usual drinks and snacks. Thank you Annique Janissen, Roel Zoontjens, Arie Janissen and Marcelle Mientjes for all your help in those past 5 years!
Mir Jam 19-11-2016 12:36
Huiskamerconcert Winter Wilson bij Hanneke Janissen: wat een traktatie!
Hanneke Janissen reageerde:
Ik ben blij dat je het vol hebt kunnen houden en dat jullie het leuk vonden!!
Lucy en Kees 08-10-2016 11:34
Fantastische opening van jullie seizoen. Prachtige stemmen en virtuoos viool spel. En gitaar spelen kunnen ze ook al. En niet te vergeten het prachtige ondersteunende en af en toe subtiele spel,op de Ierse trommel, zoals Sophie zelf zegt.
Een heel onderhoudend concert van The Lasses en Kathryn Claire en een uitdaging voor de komende muzikanten om een optreden neer te zetten van dit niveau.
Maar d manier om daar achter te komen is: de volgende concerten te bezoeken!
Hanneke Janissen 08-10-2016 09:42
Wat een spetterende opening van een nieuw seizoen Folk at Home concerten hebben we gisteren beleefd! Drie mooie dames met prachtige stemmen en harmonien, The Lasses met Kathryn Claire, hebben ons een heerlijke muzikale avond bezorgd. Het was volle bak (geweldig, bljven komen mensen!) en zowel het publiek als wijzelf als organisatie hebben volop genoten. Dank je wel Annique en Arie voor de onmisbare steun!!
Ken Ainsworth 19-05-2016 01:44
Zoals jullie weten waren Els & ik voor het eerst bij een van jullie
huiskamerconcerten. Enorm genoten van Richard Grainger, van zijn
liedjes, van zijn verhalen, van zijn humor en van zijn accent.
Als zoon van een andere grote Britse industriestad - Birmingham werd aardig op
de korrel genomen in het lied "Teesside Bridges" - kon ik wellicht
beter dan de meesten identificeren met de rode draad van Richard zijn
verhaal.

De mogelijkheid tot na-sessien vind ik ook geweldig en ik was
behoorlijk onder de indruk van hoe jij, Hanneke, als volleerde Britse
folkie uit de jaren '60 en '70 van de vorige eeuw - ogen dicht, een
hand in de broekzak en een hand over het ene oor bij wijze van spreken
- jouw Jez Lowe nummer ten gehore bracht. Dat maak je hier in Nederland
niet vaak mee. Chapeau!

Ikzelf heb een aantal Jez Lowe nummers gecoverd (of ben bezig dat te
doen) en, gestimuleerd door het optreden ben ik ook bezig met een paar
nummers van Richard zijn set.
Ik beloof niet elke keer te zullen komen, het is tenslotte een
behoorlijk eind uit de buurt, maar ik hou jullie site zeker in de gaten.

Met muzikale groet,

Ken Ainsworth
Hanneke Janissen 17-04-2016 16:13
En het is allemaal alweer voorbij intussen!! Wat een leuke avond hadden we gisteren!! Misschien niet zo vol als anders, maar de mensen de er waren hebben genoten en daar gaat het tenslotte om. En wat een heerlijke sing-a-long hebben we daarna nog gehad!! Jammer dat het alweer voorbij is. Dank aan mijn trouwe helpers Annique Janissen, Arie Janissen en broer Bart en aan Roel Zoontjens voor het gebruikelijke serviesgoed.
En natuurlijk thanks Richard Grainger for a lovely evening!! Op naar het volgende concert!
Hanneke Janissen 22-02-2016 15:53
En dan moet ik natuurlijk ook nog even zeggen dat al dat moois nit mogelijk zou zijn zonder de geweldige hulp van een aantal trouwe "Folk At Home" vrijwilligers: Annique Janissen dank je wel voor je niet aflatende hulp en hard werk, mijn broer Bart voor je immer aanwezige hulp bij de raffle en de cd-verkoop, Arie Janissen voor je harde werk bij al het papierwerk en computerwerk van te voren en het klaarzetten van de ruimte en weer opruimen ervan, Roel Zoontjens voor het heerlijke gemak van al dat serviesgoed dat we vuil terug mogen geven. Laten we het maar gewoon vol proberen te houden.
Hanneke Janissen 22-02-2016 14:53
En dan nog voor alle gasten van afgelopen zaterdag die zo graag wilden weten en horen wat dan toch het nummer was waardoor ik verliefd werd op Jez Lowes songs, hier is ie dan: Greek Lightning

Hanneke Janissen 22-02-2016 13:53
Wat een geweldige week hebben we achter de rug en wat een heerlijk concert uiteindelijk bij ons in de huiskamer van Folk at Home, mt Jez Lowe natuurlijk!! Volle bak als vanouds, fijne drankjes en hapjes, maar bvenal een fantastisch optreden van een zeer bekende, gewilde, gewaardeerde en geweldige artiest! Iedereen die aanwezig was en meegeholpen heeft om dit mogelijk te maken: bedankt!!! Jez en ik zijn al aan het praten over een volgende keer!!
Bart de Leeuw 21-02-2016 13:34
Gisteren Jez Low gezien en vooral gehoord.
Het was geweldig.
Zijn stem is perfect voor een huisconcert.
Maar ik heb vooral genoten van zijn gitaarspel.
Hij mag van mij best nog eens terugkomen.
Ad Spijkers 29-11-2015 01:58
Het was weer als vanouds, gezellig, goed concert van Tip Jar, goede degustatie en een fijne muzikale sessie als afterparty met goede zangpartijen erbij. Leukl! Voor herhaling vatbaar dus.
Leo Vogels 28-11-2015 14:02
Yesterday the 20th home concert of Folk at Home with the duo Tip Jar. Hanneke and all your contributors our congratulations with this achievement. It was a nice evening and lovely to see how Arianne and Bart as a couple performed. Bart has a very interesting and typical voice, both are great artists. The created atmosphere gave the feeling to be in old Texas. Thank you all for a lovely evening.
Hanneke 28-11-2015 11:33
En toen was het allemaal alweer voorbij.......zucht.....wat een gezellige, sfeervolle, mooi-muzikale avond was ons 20e huisconcert van Folk at Home. Een welgemeend dank je wel aan (natuurlijk) Tip Jar, Annique Janissen en Arie Janissen voor alle hulp, David Lawrence voor de kleine hand-en-spandiensten, Marcelle Frans Mientjes voor de trouwe fotografie, Roel Zoontjens voor het serviesgoed en dus uitsparen van de afwas (!) en Bart de Leeuw voor alle "bedrijfshulpverlening" en de raffle!!
Frans Mientjes reageerde:
Marcelle fotografeerde, ik keek het wel aan. Hahaha!
Ria en Josefiene Verhaar 15-10-2015 12:10
Mijn kleindochter en ik hebben genoten van een sfeervolle middag. Op een zondagmiddag zo verrast te worden.........prima.!
Hanneke Janissen 15-10-2015 00:19
En toen was het allemaal alweer voorbij!! Wat vliegt de tijd toch! Een welgemeend dank je wel aan allen die er waren. Hopelijk hebben jullie genoten, in elk geval waren de soepen en de broodjes kroket weer gauw verslonden haha! Graag tot een volgende keer!
Ad Spijkers 13-10-2015 11:11
Het was een fijne muzikale middag en samen jammen daarna was ook gaaf.
Ans & Johan 12-10-2015 10:09
Fijn genoten van het middagconcert met Hungrytown.
Eigen sfeer ! Met verrassende a capella songs !!
De gastvrijheid.. mmmmm. Lekkere soep en..broodjes !
27 november a.s. staat al als bezet in onze agenda !!!
Bedankt voor de fijne afsluiting van ons weekend..
Hanneke reageerde:
Daar ben ik blij om! de uitnodiging voor de volgende gaat woensdag nog de deur uit!
Leo Vogels 31-05-2015 12:17
Yesterday it was a nice and beautiful evening with the band Fricklesome Amsel.
Of course when you win a price (Cuban rum) with the raffle which I did, then it makes everything extra great. Some beautiful songs we heard of great song writers and singers. It was great!
Catharina Sleknjir 31-05-2015 03:44
Vanavond heerlijk genoten van het huisconcert.
Bedankt voor de fijne muziek...huiselijke sfeer...lekkere hapjes
Voor de gemeende gastvrijheid !

Tot 11 oktober a.s.
ans & johan
Arnoud van Dinter 31-05-2015 03:38
Dank je wel Hanneke Janissen en Arie Janissen en Annique Janissen voor weer een leuke en gezellige avond.
Hanneke reageerde:
Graag gedaan! Wij vonden het ook leuk!
Faust Beks 31-05-2015 02:28
Het was een geweldige avond. Thanks
Ans & johan 31-05-2015 01:06
30 mei 2015
Huisconcert Fricklesome Amsel

heerlijk ontspannende..fijne luistermuziek in een gezellige goed, gastvrije, verzorgde , huiselijke sfeer !
Tot weer !!
Hanneke Janissen 14-04-2015 22:47
En voor wie geweest is gisterenavond: heb je het leuk gevonden en mag iedereen dat weten?..... schrijf dan even een review en vertel l je vrienden en kennissen hoe leuk het was! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!
Ria Verhaar 13-04-2015 22:27
Wat hebben we weer een fijne avond mogen meemaken. Mooie luisterliedjes, gezongen door Tom Clelland, die zichzelf begeleidde op zijn gitaar. Het waren prachtige "verhaaltjes", die hij al zingend aan ons vertelde. Zo'n avond is veel te vlug voorbij!
Leo Vogels 12-04-2015 21:16
April 11th, 2015 home-concert with Tom Clelland, the text of the story songs were amazing. It was a very peaceful, calm and modest evening.
No price for me this time during the raffle!
Arie reageerde:
Have patience Leo, there will always be a "next time".
Lin de Laat 12-04-2015 21:12
Het was erg leuk en gezellig gisteren. Dank je wel!
Hanneke 12-04-2015 13:21
Wat een heerlijk ontspannen avondje "luistermuziek" hebben we gisterenavond meegemaakt. Tom Clelland: een ingetogen verhalenverteller, een zachte en lieve persoonlijkheid met mooie, diepgaande liedjes. En wat hebben we toch altijd een geweldig enthousiast en tevreden publiek! Dank iedereen voor zijn/haar komst, dank aan Roel Zoontjens voor al het serviesgoed dat we steeds mogen lenen (en nog beter: vuil weer mogen inleveren!), dank aan Bart de Leeuw voor alle hulp bij de loterij en Cd-verkoop en dank aan Annique en Arie voor hun nooit aflatende hulp! p naar het volgende concert op 30 mei met Fricklesome Amsel!
Hanneke Janissen 27-02-2015 22:45
Het concert met Jonathan Byrd & The Sentimentals op 7 februari jongstleden was gelukkig net als anders vrijwel uitverkocht! Wat zijn jullie toch geweldig trouwe luisteraars!! Voor ons als organisatie is dat natuurlijk werkelijk een groot genot! Deze Amerikaanse zanger met Deense band heeft ons daarbij een uitstekende avond bezorgd. Hun muziek was wat anders dan we tot nu toe gewend waren -neigde iets meer naar de country music-, maar er waren genoeg mensen die ons verzekerden dat ze dat juist heel erg leuk vonden. Dat elk concert weer anders is, staat natuurlijk buiten kijf en is uiteraard eigenlijk ook heel erg prettig en deze avond was daar het bewijs van. Een wat andere presentatie, wat andere muziek en dus een totaal ander geheel. Maar we zijn ervan overtuigd dat ook dze keus weer een goede is geweest! De artiesten zelf hebben ook buitengewoon genoten van het spelen in onze huiskamer en daarna nog 4 dagen van het wandelen in de duinen, lekker eten en drinken en heerlijk relaxen tussen hun concerten in Eindhoven en Den Bosch door. Het was een druk weekje!!
Kees Brandsteder 09-02-2015 19:03
Was een prima concert met heerlijke muzikanten!
Hanneke Janissen reageerde:
Dank je Kees Brandsteder! Het is altijd fijn feedback te krijgen!
Miriam Pijnenburg 08-02-2015 22:58
Was weer een mooie en gezellige muzikale avond Hanneke, we komen graag nog een keer bij een volgend concert!
Hanneke Janissen 08-02-2015 21:37
What a great night we had yesterday with Jonathan Byrd & The Sentimentals during our house concert in the serie Folk at Home concerts in Tilburg. Full house again, great atmosphere, lovely audience, fantastic musicians and loads of food and drinks!! A real party! Thanks everybody for a wonderful evening!! Let's do it again!
Ria Klerx 08-02-2015 13:22
Heel hartelijk bedankt voor de indrukwekkende avond gisteren. Wij hebben er van genoten. Erg sfeervolle muziek met veel overtuiging gezongen. En je was weer een fantastische gastvrouw en laten we Arie en je dochter niet vergeten.
Heb je ons al genoteerd Hanneke voor 20 februari 2016?
Maria van Gurp 08-02-2015 00:21
Wie vanavond niet bij Folk At Home was, heeft echt iets gemist!!!
Kees Brandsteder 23-11-2014 12:31
Was een heerlijk concert!
Ria Verhaar 22-11-2014 17:34
Fantastisch Hanneke, Annique en Arie. Wat zijn we weer verwend met prachtige muziek van een talentvolle band. Mijn vriendinnen en ik hebben weer een hele fijne avond gehad. Other Roads, we hebben ze nu tweemaal kunnen zien en beluisteren. Het mag zelfs een derde keer gaan gebeuren. Bedankt! Marianne, Jos, Cobie, Kobie en Ria.
Aloijs Klijberg 22-11-2014 15:00
It was a nice concert en after session with cheesebread.
Aloijs Klijberg 22-11-2014 01:06
Was een bijzondere intieme sessie met de artiesten zelf, een openbaring.
Jos de Gouw 21-11-2014 20:48
Het was een super avond! Wat een muzikanten!
Hanneke Janissen 21-11-2014 20:45
When we look around in our living room we just cannot imagine there were almost 60 people in last night and that we had a fantastic band playing there, it all seems so empty and bare and boring now!.
Stephan Willemen 21-11-2014 16:05
Mr. Borland, thank you once again for an evening of beautiful music :)) Hope there will be a next time in the near future, that time wth a pint (or two, haha)
Hanneke Janissen 21-11-2014 15:59
En toen.....was het allemaal alweer voorbij
Wat een geweldige avond was het weer. Zveel enthousiaste mensen, die naar hun eigen zeggen, enorm genoten hebben van alle goede muziek, van de humor, van de inzet en het enthousiasme van de band, van de hapjes en drankjes, van de hele atmosfeer, kortom: van een werkelijk fantastisch huisconcert in de serie Folk at Home in Tilburg. Dank aan alle bezoekers (die werkelijk van heinde en verre gekomen waren), dank aan Roel Zoontjens voor zijn serviesgoed (dat we ongewassen weer in mochten leveren!), dank aan dochter Annique voor al haar hulp, maar bovenal dank aan Gregor Borland, Pete Abbott en Dave Walmisley, de jongens van Other Roads, voor hun nimmer aflatend enthousiasme en hun geweldig vakmanschap en prachtige muziek. We willen ze wr terug!!
Hanneke Janissen 21-11-2014 13:05
"Oh what a night! Late November back in ....2014!!!"
What a fantastic night we had last night during our house concert with "the boys" Other Roads!!! There are no words enough to describe the evening. Totally full house, great, great music, and wonderful contacts full of warm and loving laughter and fun afterwards. Guys: we love you!!
Leo Vogels 20-11-2014 23:26
Hello, how was the concert with the Other Roads to night? I have missed it unfortunately! The first time I met Other Roads at your home-concert it was excellent and I had a very nice evening.
Leo Vogels 20-11-2014 00:35
Even geluisterd op de website van "Folk at Home" naar Other Roads. Oude goede herinneringen komen weer boven, helaas het huisconcert van vandaag moeten missen, maar het zal beslist een prima avond zijn geweest. Dat kan toch ook niet anders met zo'n band en gezellige mensen.
Anthony John Clarke 08-06-2014 14:22
Fabulous house concert last night at Hanneke's. Wonderful fun and great to have me little bruvver and lovely Kim in tow for the last song. Happy days again x
Leonie van Baast 08-06-2014 12:50
Zo genieten hier zo vet gaaf cool. Dit gaat nog laat worden gewoon heerlijk. Super super bedankt Hanneke Janissen je weet maar half wat dit betekent.
Zo heerlijk genoten vanavond ben net thuis een kwartier rond 3 uur. Maar wat hebben we gelachen en heerlijk gezongen en gespeeld. Het was gewoon super. En of dat niet genoeg was won ik ook nog eens een fles port van 10 jaar oud. Wat een saamhorigheid jonge mensen wat ouderen hele oude en iedereen zong mee of speelde helemaal geweldig. Lang geleden dat ik zo'n lol heb gehad. Anthony and your wife thanks for listen to mij song and you are an amazing singer and you play wonderful thanks for the lovely songs and i wil write you on your mail xx.
En verder nogmaals Hanneke Janissen je bent een vrouw uit duizenden en wat heb je mooie lieve kinderen en wat kunnen ze mooi zingen. Super xx.
Maria van Gurp 08-06-2014 12:33
Wil je even laten weten dat ik gisteren weer een heerlijke avond heb gehad.
Arnoud van Dinter 08-06-2014 11:20
The Rolling Stones heb ik al een keer gezien, Anthony John Clark at Folk At Home is beter!
Hanneke Janissen 29-04-2014 00:11
En toen was het allemaal alweer voorbij! Ondanks het tegenvallende aantal bezoekers was ook dit concert weer een groot succes! Dank je wel aan alle mensen die er waren. Dank je wel aan Roel Zoontjens voor al zijn goede zorgen, aan Anne-Miek Zoontjens-Leijs voor haar "frituurhulp" en "broodjeshulp", aan Anne-Marie en Jan Ongering en Jos van Trier voor de afwashulp, en natuurlijk aan mijn onvolprezen dochter en echtgenoot voor hun hulp vr, tijdens en na het concert. p naar het volgende!!
Jean-Luc Roumier 28-04-2014 20:14
Un grand merci pour ce weekend que nous avons pass, Donna et moi, en votre compagnie. J'ai beaucoup apprci et suis sensible tous les efforts que vous avez faits pour nous. Je suis sincrement dsol qu'il n'y ait pas eu assez de monde pour rentrer dans vos frais. Je suis aussi content que vous soyez venues (Annique et vous) chanter avec nous.
Je vous souhaite de trs bons concerts venir et au plaisir de se revoir. Bises. Jean-Luc.
Hanneke Janissen 27-04-2014 23:37
En zelfs met minder mensen dan normaal is een huisconcert van Folk At Home een waar fstje!! Weer heel gezellig geweest!
Arnoud van Dinter 27-04-2014 22:38
Folk At Home gezellige jazz!
Hanneke reageerde:
Leuk, en gezellig ws het!! Wr, mag ik wel zeggen!
Dank je wel voor de foto's Arnoud van Dinter! En voor het taxi spelen!
Henia Heller 27-04-2014 22:34
Muzikaal weekend achter de rug, gisteren Off Side in Papendrecht en vandaag Donna Lorraine Verzaro en Jean- Luc Roumier uit Parijs.
Twee totaal verschillende genres en ik heb van beide genoten.
Hanneke reageerde:
Fijn om te horen! Ik vond het ook weer rg gezellig! p naar de volgende!
Hanneke Janissen 31-03-2014 00:24
Vergeet ik nog helemaal Roel Zoontjens te bedanken voor zijn gevulde eieren en zalmhapjes.
Ze waren heerlijk Roel!! En bedankt voor de glazen, scheelde een heleboel afwas!
Hanneke Janissen 30-03-2014 22:44
En toen was het helaas allemaal alweer voorbij. "De jongens" zijn uitgezwaaid, de eerste foto's al op de site gezet alsmede de eerste reviews, het huis is weer aan kant en wij gaan ons al weer voorbereiden op het volgende huisconcert.
Iedereen die er was: bedankt voor het komen! We hopen dat jullie het net zo leuk hebben gevonden als wij. Wat een heerlijke avond was het weer.
Iedereen die er niet was: your loss! (nou, ook een beetje het onze want door de last minute afzeggingen van mensen voor wie we wl al boodschappen gedaan hadden, komen we dit keer dus niet uit de kosten!!)
En p naar het volgende! Zondag 27 April is iedereen weer welkom!
Anne-Miek Zoontjens-Leijs 29-03-2014 23:54
Ik heb vandaag nog na zitten genieten! Het was heel erg leuk!
Dank je wel voor jullie gastvrijheid.
Machteld Zoontjens 29-03-2014 15:36
Iedereen bedankt voor de felicitaties! Ik heb een superdag gehad! Thanks allemaal!
Hanneke reageerde:
Nou fijn!! Ondanks je tentamen dus, ik ga dat gewoon als een compliment opvatten voor onze huisconcerten!! Leuk dat je er was!

Dat mag je ook zeker doen Hanneke Janissen! Het was erg gezellig!
Henia Heller 29-03-2014 15:11
Vanavond weer huisconcert bij Hanneke: erg leuk! Een nadeel het wordt altijd zo gruwelijk laat en de dag erna heb ik geen stem meer...maar goed daar hebben we gemberthee voor, dat dan weer wel!
Hanneke reageerde:
En 't is nu zaterdag en hrlijk weer, dus dan kun je even bijkomen. Fijn dat je het leuk hebt gevonden! Wij ook!
Leo Vogels 29-03-2014 10:35
Last night it was a very nice home-concert of the Pete Morton Trio.
Back to the roots of folk, but not only because in the pause there was a raffle.
By the way I was one of the lucky winners, I got one of the exclusive DVD of the first 10 home-concerts. Thanks Roger.
The music was nice and very atmospheric.
Pete can sometimes talk and sing very fast, it sounds as rambling, but then very nice.
Also Chris and Roger contribute very much to a very lovely and remarkable enjoyable evening.
A perfect trio!
Thank you all for a very nice, musical and enjoying evening.
Denallo 24-01-2014 00:31
Amazing!! om met de woorden van Flossie te spreken. Wat een energie heeft deze dame. Zij straalt dit ook uit met haar volumineuze en op gepaste momenten ook gevoelige zuivere stemgeluid. Dit was Genieten met een grote G :-)
Volgende keer neem ik mijn instrument weer eens mee voor de sessie, die was deze keer qua instrumenten mager bezet.
Gonny en Frans van den Berg 18-01-2014 11:00
Goedemorgen, als nieuwe bezoekers van jullie huiskamerconcert en ter introductie meegenomen door vrienden, waren we op zeer positieve wijze enorm verrast en blijft dit zeker niet bij deze kennismaking. Zelf ben ik een enthousiaste amateur muzikant en als zodanig actief in een band die popmuziek maakt, dus een duidelijk andere muziekstijl, maar dat werd volledig gecompenseerd door de zuiverheid van Flossie's stem en de kracht die ze uitstraalde. De sfeer, het samen meezingen en de gezellige after party is ons uitstekend bevallen. We houden zeker contact met jullie. Vriendelijke groet, Gonny en Frans van den Berg, Oosterhout.
Flossie Malavialle 17-01-2014 22:46
Had a lovely night at Hanneke Janissen's house tonight, great audience, fantastic food and amazing hosts! Back in Baarlo now, ready for bed. Tomorrow, it's Bad Honnef (Germany).
Hanneke reageerde:
It was a great night!! thank you again dear Flossie, hope to see you back soon, glad you arrived in Venlo safely. Have a great time in Germany and in and around Venlo this weekend. It was lovely to meet you and get to know you better. You can come back any time!! xxx
Simone van Belkom 17-01-2014 22:40
Huisconcert bijgewoond bij Hanneke Janissen van FLossie Malavialle, een Franse zangeres die in Engeland woont en heel mooi kan zingen in meerdere talen. Daarna gezellig gejamd.
Leonie Huijgens 17-01-2014 20:51
Hanneke en Arie wat was het wederom een gezellige avond. Succes ten top met zangeres Flossie. Bedankt voor de gastvrijheid en tot de volgende Folk AT Home ....
Thankx Flossie for the beautiful songs you brougt us last evening.
Hanneke reageerde:
Dank je Leonie! We genieten er zelf ook steeds weer van, maar het is ook geweldig als onze "klanten" tevreden naar huis gaan! Op naar de volgende!
Ria Klerx 17-01-2014 10:28
Mooie stem, prachtige Franse chansons, zeer pittige, vlotte dame en weer een super avond. Dank jullie wel Hanneke en Arie!
Hanneke reageerde:
En toen was het allemaal al weer voorbij.......zucht......Wat een heerlijke avond gisteren bij ons 11e huisconcert met Flossie Malavialle. Prachtige zangeres, mooie songs, warme hartstochtelijke franse chansons, enorm gezellige sfeer gecreerd door zowel haar als het enthousiaste publiek, dat even enthousiast en met "vavavoum" meezong.
Kortom: alweer een zeer geslaagd huisconcert!! p naar de volgende!
Karin Pronk 17-01-2014 10:22
Last night...superb night at Tilburg -www.folkathome.nl- to see the wonderful Flossie Malavialle again. First of all it was so lovely to see and talk to her again (after last time, two years ago, when she did performed at my lounge) and later on it was marvellous to sit down (not organize) but just sit &relax to listen to her great solo performance with all those lovely songs she choose to sing (along with the audience whenever possible). Great also was her humor and chats between. Thanks to Arie&Hanneke Janissen from Folk At Home for organizing this in their home. !!!
Hanneke Janissen 17-01-2014 10:15
En zo was ons 11e huisconcert k alweer een geweldig succes!! Hoewel het niet zo vol was als anders, was de sfeer weer geweldig en de muziek hrlijk!! Prachtige zangeres met een warme volle stem, mie franse chansons afgewisseld met vrolijke en ontroerende engelse songs. Genten!!
Piet Huijgens 17-01-2014 10:14
Het was gisteravond weer een geslaagd huisconcert met de zangeres Flossie.
Hanneke en Arie bedankt voor de gastvrijheid en de gezellige sfeer die er heerste.
Leo Vogels 25-11-2013 21:15
It was last Saturday evening a lovely and enjoyable home-concert together with Kick n Rush.
A quartet with English humour, a nice accent and good skiffle music.
Very entertain able.
Anne-Miek Zoontjens-Leijs 24-11-2013 21:03
We hebben volop genoten!!! Een topavond gehad! En jullie bedankt voor de goede zorgen en gastvrijheid!
Dirk Plug 24-11-2013 16:49
I've posted the photos and videos on my FB pages... Have fun!

Sarianne Wijbenga 24-11-2013 16:41
Ik heb zo veel plezier gehad Hanneke! Gaan ze vanavond nog naar de Ierse pub?
Dan kom ik ook !
Hanneke reageerde:
Ze zijn al vertrokken intussen Sarianne Wijbenga! We waren vrijdagavond in de Ierse pub, volgende keer moet ik maar gewoon proberen wat meer optredens voor ze te regelen om ze wat langer te laten blijven. Ik ben blij dat iedereen het zo leuk heeft gevonden!!
Ria Klerx 24-11-2013 16:32
We hebben genoten. Enig in zijn soort! Erg leuk en geweldig wat jullie er allemaal voor doen.
Hanneke Janissen 24-11-2013 16:29
Hrlijke avond gehad met Kick 'n' Rush. We had a fantastic night. Great fun, lots of jokes and guess what: they spoke proper English.
Pret, pret, pret! Comedy Skiffle Group Kick 'n' Rush in actie tijdens het huisconcert gisterenavond!
Piet Huijgens 24-11-2013 16:26
Gisteravond gaven Kick 'n' Rush een optreden van allure.
Leuke muziek en veel Engelse humor.We hebben veel gelachen en danken Hanneke en Arie voor hun gastvrijheid.
Martin Hutchinson 26-09-2013 11:59
This was a great evening thanks to the massive efforts of Hanneke and her crew Arie and Annique. From the moment the door opened I was spoiled rotten. The concert was great, a full house, an appreciative audience with in the front row Joke who celebrated her 90th birthday. What a woman, not a bother on her!! It seemed that everyone in the room sang or played an instrument so no wonder that after the concert there was a mighty session. This time no photos of me except the one I call Finger Dancing because it describes how I felt on the journey home.
Ria Verhaar 22-09-2013 09:59
Wat een fantastische avond was het weer. Mooie, warme gitaarklanken en een zanger, die ons wist te boeien. We worden ieder keer weer verrast.
En de avond kreeg nog een vervolg! Leuk samen muziek maken en meezingen.
Wij hebben genoten.
Ria Klerx 17-09-2013 10:23
Wat was het een mooi concert en wat gezellig na afloop. Gewoon met z'n allen uit volle borst zingen! Dit is wat het het moet zijn!
Piet en Leonie Huijgens 15-09-2013 19:58
Voor de eerste keer een huiskamerconcert meegemaakt en dit smaakt naar meer.
We hebben genoten van het optreden van Martin Hutchinson in een heerlijke ontspannen sfeer .
De spontane after music was een welkome verrassing en we hebben uit volle borst meegezongen met allerlei bekende songs. Kortom een heel gelaagde avond, chapeau voor de gastvrijheid.
Arie reageerde:
Beste Piet en Leonie. Dit is de sfeer die bij ieder huisconcert opnieuw aanwezig is. Wij hopen dan ook jullie bij een volgend concert te mogen begroeten. Het volgende concert zal zijn op zaterdag 23 november 2013 met de comedy skiffle band Kick 'n' Rush uit Mansfield. Dat wordt zeker een optreden om naar uit te kijken.
Leo Vogels 14-09-2013 22:26
It was a great evening together with Martin Hutchinson.
His guitar play was very good and his song texts were serious and gave reason to think about certain items of life.
Beside a very pleasant public and excellent food and drinks, it was an perfect start of a special weekend.
Simone van Belkom 14-09-2013 14:48
Gisteren een mooi huisconcert bij Hanneke Janissen en Arie bijgewoond met een JAM sessie na afloop en deze ochtend accordeonles in Mol gehad en in het grote orkest samen gespeeld. Het weekend is weer goed begonnen.....
Hanneke Janissen 14-09-2013 13:10
My, my, what a fantastic opening of our new season of house concerts yesterday evening. I'm still recovering, haha, what a night! Lovely concert from Martin Hutchinson and afterwards a really massive session, thanks to Arie who made 5 maps full of sheet music and lyrics of "traditionals" and "evergreens". Almost everyone stayed to sing along, play accordeon, viola/violin, cajon, guitar etc. Martin also sang a lovely song of himself and stayed all the time. What a brilliant night!!! Hope to add some pics and video's soon!
Kees Brandsteder 14-09-2013 11:07
Gisteren een eerste kennismaking met een huiskamerconcert. Martin Hutchinson speelt fantastisch gitaar en heeft goede teksten.
De verzorging (drankjes en hapjes) was uitstekend en de sing-along na afloop bijzonder.
Het smaakt naar meer!
reageerde:
Beste Kees, aan "het smaakt naar meer" kan iets worden gedaan door voor zaterdag 23 november plaatsen te reserveren voor het optreden van de comedy skiffle band Kick 'n' Rush uit Mansfield.
Henia Heller 13-09-2013 04:00
Vanavond Folk At Home met de Ierse singer/songwriter Martin Hutchinson.
Geen meezingers dit keer, maar mooie verstilde songs met inhoudelijke diepgang en enkele pubsongs met een hoog whisky & Guinness gehalte...de ode aan de potato is memorabel.
Nadien gingen Annique & vrienden los en waren er ineens veel meezingers. Prima avond!
Leo Vogels 13-06-2013 19:46
Yes!
A new home concert with Martin Hutchinson on September 13th, 2013.
Look forward to the season 2013-2014.

Regards,
Leo
Leo Vogels 03-05-2013 01:41
Look forward to the following concert!
Which artist(s) can we experience then?
Hopefully we will hear soon the next date of a concert and artist.
Arie reageerde:
We are glad to announce that Martin Hutchinson will be our next artist on September 13 2013.
Leo Vogels 30-04-2013 11:02
Ja, het is een prachtig fenomeen die huisconcerten.
Vooral de sfeer en het zien van bekenden is natuurlijk al heel leuk.
Zelf ben ik helemaal niet muzikaal, maar ik vind het prachtig om te beleven wat anderen kunnen en doen.
Afgelopen zondag het huisconcert van Michael Logen in Tilburg beleefd.
Het was een prachtige middag met mooie muziek, goede artiest en een fantastische entourage.
De versnaperingen waren weer voortreffelijk en echt Nederlands (broodje kroket met mosterd!), heerlijk.
Michael is een veelzijdig artiest, maar de momenten achter de vleugel vond ik uitzonderlijk en prachtig.
Het gemak van improvisatie en vooral de passie voor muziek sprak boekdelen.
Vind hem beter en hoor hem liever live dan op de CD!
Maar het was een prachtige zondag middag/avond en zeker de moeite waard en voor herhaling vatbaar.
Hanneke Janissen 29-04-2013 15:15
And now the party is over already!! We had a fantastic afternoon house concert again. Den Theron sang some lovely songs, the atmosphere was great, the sun was shining, the food was good, the audience was lovely, but most of all Michael Logen was fantastic. What a nice, kind, talented, gifted, friendly and enthousiastic man!!! The grand piano inspired him to a play a fabulous ragtime piece, he obviously liked the concert himself which was a real bonus. Thank you Michael Logen!!!! We all loved you!
Leo Vogels 29-04-2013 14:30
Het was fantastisch met Michael achter de vleugel.
Aloijs Klijberg 29-04-2013 01:37
You take the words right out of my mouth.
Henia Heller 29-04-2013 01:36
Next time again the pies? I missed them too..., but the singing afterwards was really fun!
Annique Janissen 29-04-2013 01:36
Mmmm home after a long but fulfilling day :) Thank you Michael Logen for a wonderful concert, cudos to everyone who stayed for a great session and thanks to everybody for showing up and enjoying it as much as we do! God I love music :)
Hanneke reageerde:
And thank you Annique for the lemon pie and cherry pie, that I haven't been able to taste because everyone else liked it so much! And thank you for convincing me to have Michael Logen for a house concert. We had a great day!!
Karin Pronk 29-04-2013 01:35
Back home again after a really very nice afternoon spending at Hanneke Janissen & Arie Janissen home.
Lovely to see a houseconcert there of the very good singer/songwriter Michael Logen overthere...!!
Good night every one....!
Hanneke reageerde:
Thank you Karin Pronk, you all owed it to yourself remember!! I am glad you enjoyed yourself and got home safely! See you soon hopefully!
Michael Logen says: it was great to meet you Karin.
Simone van Belkom 29-04-2013 01:30
Vandaag Michael Logen live gehoord bij een huiskamerconcert bij Hanneke en Arie Janissen tijdens Folk at Home; heel mooi! en daarna een jam session
Suzanna van Baest 29-04-2013 01:30
Top weekend gehad met vandaag een wederom zeer geslaagde Folk At Home.
Hanneke reageerde:
Bedankt voor de support en het meezingen met de sessie!! We houden het er gewoon in!
Henia Heller 29-04-2013 01:30
Hele leuke middag en avond gehad bij de muzikale familie Janissen (Crazy Dutch Regulars). Het zoveelste huisconcert, dit keer met Michael Logen uit Nashville en in het voorprogramma Den Theron (Zuid-Afrika) en Stefano (Itali), was weer een groot succes! En als toetje, nadat we allemaal ruim voldoende hadden gegeten en gedronken (dank Hanneke voor alweer de zoveelste uitstekende verzorging!) en de muzikanten waren vertrokken, samen met de nog aanwezige gasten muziek gemaakt. En aangezien ik niet muzikaal ben heb ik maar gewoon gezongen, heel leuk, met een behoorlijk hoog kampvuur gehalte. Heerlijk!
Dus voor wie er niet bij was: je hebt wel wat gemist!
Hanneke reageerde:
Dank je wel voor het komen Henia, ben blij dat je het leuk vond. En inderdaad: ik denk dat het een heel geslaagde middag was met een hele mooie singer/songwriter!
Leo Vogels 19-03-2013 23:30
Hierbij wil ik iedereen nogmaals bedanken voor het prachtige huisconcert van Kieran Halpin. Goede artiest en een zeer prettig publiek.
De eer van "afwashulp tussendoor" komt mij niet geheel alleen toe, Birgitta was de initiatiefneemster, dus bij deze wil ik de dank graag samen met haar delen en zeggen: we hebben het samen graag gedaan.
Wij kijken weer uit naar het volgende concert met Michael Logen op 28 April a.s..
Tot nu toe waren het allemaal prachtige concerten, verschillend maar allemaal uniek!
Hanneke 17-03-2013 09:41
Ben nog steeds aan 't nagenieten van ons alwr geweldige huisconcert afgelopen vrijdag met Kieran Halpin! Wat een sfeertje weer, wat een leuk publiek! Ik was werkelijk ontroerd door het enthousiasme waarmee de hle kamer de refreinen meezong. Wat een genot dat wij dit soort avonden kunnen en mogen organiseren!
Een speciaal woord van dank aan Ria, Coby en Joke voor de overheerlijke hapjessponsoring en aan Leo Vogels voor (alwr) zijn afwashulp tussendoor!! En natuurlijk aan Kieran voor zijn mooie songs, humoristische presentatie, vriendelijkheid tussendoor en gepassioneerde zang!
Leo Vogels 16-03-2013 15:00
Kieran Halpin Folk At Home in Tilburg concert meer dan de moeite waard en ik heb het beleefd!
Een aparte stem en klank, maar gedragen door passie voor het leven en muziek.
Duidelijke boodschappen en getint met humor en heel menselijk.
Songtekst schrijver voor bekende artiesten o.a. Ilse de Lange (All the answers)
Een bescheiden artiest met gezonde spanning voor een optreden.
Ik heb ontzettend genoten in een huiselijke sfeer met vrienden van een bijzondere artiest en van al die lekker hapjes (sponsoren bedankt!).
Allen bedankt voor deze bijzondere muziekbelevenis.
Hanneke Janissen 16-03-2013 14:48
What a fantastic night we had last night with Kieran Halpin performing in our livingroom! Full house again, great food and drinks, great atmosphere and lovely songs sung by a great and funny performer!! Thank you Kieran for a lovely evening, thank you audience for sharing it with us!!
En nu is het jammer genoeg alweer voorbij! Wat een heerlijke, gezellige avond hebben we weer gehad gisteren. Dank aan Kieran Halpin met zijn mooie, soms ontroerende teksten, doorleefde uitvoering van zijn prachtige songs en humoristische presentatie! Dank ook aan al het publiek (weer "full house") dat zo enthousiast elke keer weer op komt draven en er een echt feestje van maakt! Tot de volgende keer allemaal!
Frans van Dijk 16-03-2013 13:22
Een geweldig optreden gisterenavond. Geweldige ambiance. Bedankt ook nog voor de koffie en de lekkere hapjes. Fijn weekend.
Leo Vogels 10-02-2013 10:05
Ja, het zijn stuk voor stuk bijzondere muzikale belevenissen en meer dan de moeite waard om te bezoeken. De huiselijke entourage geeft wel een zeer aparte sfeer aan de concerten. Dicht bij de muzikanten waar het tevens gezellig toeven is en voor de inwendige mens prima gezorgd wordt.
Adri Richter 10-02-2013 10:04
Dat was een leuk optreden om te doen. Hou de optredens die daar komen in de gaten allemaal, het is daar reuze gezellig!
Hanneke 09-02-2013 11:50
Iedereen weer hartelijk bedankt voor de lieve, warme en positieve reacties! We blozen ervan haha! Het is elke keer weer een feest om zoiets leuks te mogen organiseren en het is een nog groter feest dat er zoveel belangstelling en waardering voor is. Nogmaals een super dank je wel aan Babes in the Grass! En nu: p naar Kieran Halpin!
Sophie 31-01-2013 00:43
Afgelopen zaterdag was de derde keer voor mij dat ik aanwezig mocht zijn, midden in een verhuizing dus super gestressed maar o wat heb ik genoten van Babes in the Grass!

Het was heerlijk ontspannen, ik heb al gereserveerd voor het volgende concert!
Elly Beurskens 28-01-2013 20:16
Dag allemaal,
Heel, heel erg bedankt voor de fantastische avond die we beleefd hebben: wat een warme ontvangst, heerlijk eten, geweldige sfeer en leuke mensen! Voor ons was het een feest om voor jullie muziek te mogen maken en ik hoop dat er nog heel veel muzikanten na ons hetzelfde zullen ervaren. Het was top!
Hartelijke groet van (Babe) Elly
Ria Verhaar 28-01-2013 09:54
Dag gastvrouwen en gastheer,
Alweer een fantastische avond, waar wij, mijn zeven vriendinnen en ik, verschrikkelijk van genoten hebben.
Drie podiumvrouwen, die een huiskamer met zo'n 50 gasten, wisten te boeien.
Diep respect. Maar toch ook een complimentje voor de mannen, die hun vrouwen kwamen ondersteunen tijdens het optreden. Het was een heel warm optreden.
Bedankt en tot gauw.
Sarianne Wijbenga 28-01-2013 01:27
het was heel gezellig allemaal weer! leuke muziek en jullie zijn geweldige gastheer/dames!!
Adri Richter 28-01-2013 01:19
H, wat was dat gezellig gisteren en nu alweer voorbij. Iedereen die er was, hartelijk bedankt en een groot compliment aan de gastvrouw Hanneke, Arie en Annique namens alle Babes!
Hanneke reageerde:
Wij vonden het ook rg gezellig met jullie! Dank je wel lieve Babes voor een heerlijke muzikale en vrolijke avond! Inderdaad jammer dat het alweer voorbij is, maar wie weet....komt er wel een volgende keer!! Toch?!
Hanneke Janissen 27-01-2013 23:50
Nog aan 't bijkomen van een heerlijk huisconcert, met weer een enthousiast grt publiek, fantastisch muzikale en gezellige artiesten (Babes in the Grass), vl hapjes en drankjes en een heleboel gezelligheid!
p naar het volgende concert met Kieran Halpin op 15 maart!
Leo Vogels 27-01-2013 11:39
Een heerlijke avond beleefd met "Babes in the Grass". Er was een prima sfeer en het was gezellig druk.
De muziek en entertainment was goed, er zaten enkele goede songteksten tussen. Prima avond.
Helaas dit keer buiten de prijzen gevallen!
Maar daar tegenover stond weer een uitstekende verzorging van het inwendige van de mens.
Kom de volgende keer zeker weer!
Hanneke Janissen 26-11-2012 21:28
Dank aan jullie allemaal voor de lieve reacties! Ik heb zelf ook weer genoten! Het is heerlijk om zoveel enthousiaste mensen bij elkaar te krijgen en te zien "verbroederen"! Zelf was ik ook helemaal wg van Other Roads! Wat een professionals, wat een samenklank, wat een muzikanten en wat een prachtige songs!
Hoewel ik tegen ze gezegd heb dat ik denk dat het niet wijs is om artiesten een jaar later al weer terug te laten komen, zit ik er toch over te denken aan jullie allemaal te vragen hoe jullie het zouden vinden als ze over een jaar wr zouden komen!! Maar intussen gaan we gewoon door! p naar 26 januari!!
Joke de Leeuw 25-11-2012 23:08
Other Roads: Het beste thuisconcert tot nu toe.
Faust Beks 25-11-2012 20:39
Het was wederom een geweldige avond bij jullie. Other Roads vormden een voortreffelijke muzikale groep, waarvan mij in het bijzonder het vioolspel bekoorde. En natuurlijk, zoals altijd, de ontvangst door gastvrouw Hanneke, voor wie niets te veel is oftewel voor het natje en het droogje was voortreffelijk gezorgd. Ik kom er graag.
Leo Vogels 24-11-2012 11:12
Other Roads! Perfecte avond onder muzikale vrienden. Gezellige en warme sfeer met muziek die iets in beweging zet. Ook het inwendige voor de mens was weer uitstekend verzorgd.
Een muzikale bijeenkomst waarvan ik ontzettend genoten heb, en dat niet alleen vanwege het feit dat ik de fles whisky in ontvangst mocht nemen.
Kom graag terug, ook Other Roads nogmaals van harte welkom en aan te bevelen. Ook namens Birgitta!
Aloijs Klijberg 23-11-2012 21:21
Geweldig genoten van Other Roads gisteravond. Mooie composities, aangename zangstemmen, mooie harmonieuze samenzang die perfect bij elkaar pasten en last but not least de virtuoze fiddles van Greg.
We want more !! Al zal dit niveau moeilijk te evenaren - overtreffen zijn.
Hanneke Janissen 23-11-2012 14:16
Sitting down for a moment after an amazing night with some amazing music from three equally amazing guys "Other Roads". Loved every bit of it, including the teasing, verbal attacks (haha) etc. My goodness how I love these guys. Forever in my heart boys!! Hope to see you again someday. Thank you for everything.
Hanneke Janissen 22-11-2012 10:10
En het is zover: de stoelen staan klaar (vl), de boodschappen zijn gedaan, de hapjes in voorbereiding, de logeerkamers in orde, we zijn er klaar voor!!! Bring on the music!!
Hanneke Janissen 08-11-2012 00:59
Eindelijk vrouwen in de serie Folk At Home, en nog hele leuke, humoristische en geweldig muzikale ook!
Zij komen op zaterdag 26 januari 2013 in mijn huiskamer. Een ietsje andere stijl dit keer: bluegrass, maar ook traditionele folk, af en toe wat blues, van alles wat, maar alles even mooi en leuk!!!
Ben hl blij!! Om een idee te krijgen van wat zij te brengen hebben:
http://www.myspace.com/babesinthegrass/music/playlists/adri-s-playlist-322329
Leo Vogels 11-10-2012 02:58
Ik heb genoten van het huisconcert afgelopen zaterdag.
De sfeer was geweldig en verzorging van de inwendige mens voortreffelijk.
Bijzondere teksten die muzikaal omlijnd waren.
Dank jullie wel voor deze bijzondere avond.
Hanneke Janissen 10-10-2012 00:44
So now it's time for promoting our next house concert in the series Folk At Home. 22nd of November Other Roads in our living room. Is going to be a big party again. These guys are fenomenal! Great musicians, great skills and voices, beautiful songs! Looking forward to it immensly!!
facebook event page: Folk At Home met Other Roads.
You want to here them? listen to this then:
http://www.youtube.com/watch?v=mICMLPHFvVs
http://www.youtube.com/watch?v=nZmiDxa-Z0I&feature=relmfu
Hanneke Janissen 10-10-2012 00:38
Wow, just read some of the "reviews" (guestbook) about last Saturday's house concert! What a lot of lovely compliments, people apparently enjoyed it as much as we did!
Henia Heller 08-10-2012 21:10
I have been attending most ofHanneke's homeconcerts since she started them. Every time they were fun, the artists great and the people open to new experiences also after the concerts when Hanneke's family and friends pick up their own instruments and explore new ways of playing together. Always surprising what is going to happen, always seeing every guest leave with a smile. Keep on doing this, let people enjoy your hospitality and creativity and above all, keep enjoying yourself!
Sjef Janssens 08-10-2012 20:14
Hartstikke leuk en mooi opgezet.
Hanneke Janissen 08-10-2012 17:05
Still walking around with a big smile on my face after last Saturday's house concert with Daithi Rua!! What a great evening we had, what a nice guy he is, what a brilliant, friendly, enthousiastic audience we had, what a great atmosphere, what a nice (late) session afterwards and what nice comments and compliments afterwards!! It was fantastic!
Thank you Kees Stravers for the beautiful pictures, thank you Dick Veenstra En Ellen and Brigitte van Tongeren and Kees van Dooren for the cake and snacks, thank you Leo en Birgitta de Leeuw for dishwashing, thank you Bart de Leeuw for doing the raffle, thank you daughter Annique for all your help, thank you everyone for the great evening and last but not least thank you Daithi Rua for the beautiful songs and music! Hope to see you all back!!
Arie Janissen 08-10-2012 15:24
Ook dit vierde concert in de serie Folk At Home met Daithi Rua was een groot succes. In de eerste plaats natuurlijk door het inspirerende optreden van Daithi zelf, maar zeker ook door het enthousiaste publiek dat genoot van de liedjes en, daar waar dat mogelijk was, ook dapper meezong. Hartelijk dank aan de mensen die als verrassing iets lekkers te eten meebrachten, Kees van Dooren met een heerlijke cake, Brigitte van Tongeren met hamcroisantjes en Ellen Veenstra met kaas-roggebroodhapjes. En tevens is een bedankje op zijn plaats aan Kees Stravers voor de prachtige foto's die hij van dit concert maakte en die o.a. te vinden zijn onder Foto's.
Marijke Peters 08-10-2012 15:08
Het was een gezellige avond!
Dick Veenstra En Ellen 08-10-2012 15:04
De foto's geven heel goed de leuke sfeer van de avond weer !
It was a really special evening, we enjoyed it very much !
Daithi Rua 08-10-2012 14:53
What a lovely night/morning in Tilburg with super hospitality from Hanneke Janissen and family. Great to be able to sing with the lovely Marijke Peters again too. Happy Karin Pronk convinced Hanneke to run some house concerts.
Arie reageerde:
We enjoyed your performance
Suzanna 07-10-2012 20:11
Ik heb ontzettend genoten gisteren avond. De sfeer was fantastisch en ik vond het heerlijk om naderhand nog gezellig muziek te maken met wat mensen. Super avond, ik kom zeker vaker!
Liefs Suus
Arie reageerde:
Wij hopen je nog vaak te mogen zien.
Kees Stravers 07-10-2012 12:49
I just got back from Folk at Home with Daithi Rua at Hanneke Janissen's in Tilburg. It was a great evening! Daithi was in top form, performing his best songs, a few with help from a friend and another one in a duet with Hanneke herself. I had great conversations with people, even though I hadn't met any of them previously. There was a lot of food and drinks, and even a raffle!

Afterwards at the session I was amazed to hear what great singing voices Hanneke and her daughter Annique had, and Annique played a mean violin as well! And Hannekes husband cranked one song after the other out of an old harmonium. It must be great to live in such a musical family. I bet they would be able to carry a Folk at Home evening on their own.

I'm sure to visit again!
Hanneke reageerde:
Oh Kees, what a great and lovely review!!! thank you so much for the compliments and for taking pictures. We sure hope to see you again!!
Bram Taylor 20-04-2012 20:00
Dear Hanneke, Arie + Annique,

Just to say an enormous thank you to you for looking after us and your wonderful hospitality last weekend. We really enjoyed spending time with you and getting to know you. The food and company was excellent and on behalf of Elly, Bruno and myself we had great fun at the 'Folk At Home' house concert last friday. Your house is lovely and perfect for a house concert series.
Thank you again Annique for your superb viola playing which complimented 'Harbour Lights' and 'I shall be released' perfectly. You are a 'STAR' and we wish you all the very best of luck in your music career. You deserve every success.
At your next 'house concert' Hanneke, please pass our best wishes to those who came along to hear me sing and play. I wish you every success with 'Folk At Home' and 'Crazy Dutch Regulars'.
Let's all stay in touch and we look forward to coming back again in the near future.
Lots of love to you all,
Bram + Joan
XX
P.s. Joan will e-mail the pictures very soon.
Arie reageerde:
Thank you Bram for your inspiring performance. We also enjoyed your staying at our house. When you like to hear (and see) the song 'Harbour Lights' just click here:


and for 'I Shall Be Released':


You will find the pictures under Photo's.
Henk Neering 10-10-2008 20:50
Schitterende site, zie dat jullie er veel plezier in hebben.
Maarten 20-09-2008 16:02
Mooie site,
en keep up the good work.
Bart de Leeuw 30-06-2008 13:49
Leuke site en zo goed gehost ook!